perjantai 2. marraskuuta 2012

Kolmannen turnauksen ennakko

As Romulus lähtee kolmanteen turnaukseen motivoituneena ja vähemmän darraisena kuin toiseen. Ainakin mikäli on uskominen molemmissa alkukauden turnauksissa näyttävät puolikentän maalit viimeistellyttä Wadea. Tehoja ja jalkoja kaivataankin, koska Romulus joutuu pelaamaan totuttua snadimmalla kokoonpanolla, loukkaantumisten ja vklopun hyvien bileiden takia. Henkilökohtaisesti allekirjoittanut on scouttaamassa potentiaalista ensikauden vahvistusta Nizzassa. Alustavien tiedusteluiden mukaan Nizzan Kotkien luottopakki on kiinnostunut liittymään Romulukseen mikäli tarjolla on Etelä-Ranskan tasoinen ilmasto.

Turnauksessa vastaan asettuu vanha tuttu Vss, joka on laittanut dollarit tiskiin kesän siirtoikkunan alla ja hankkinut B2000:sta joukkueen kantavan voiman: 108 vuotiaan snaipperi gubben, jonka rannari on tarkka, mutta puolustus peli yhtä laiskaa kuin Patrick O'Sullivanilla IFK:ssa.

Toinen matsi on SB Bonersia eli joukkuetta vastaan, joka taistelee lohkon jumbosijasta. Paidoissaan heillä on isojen slerssien kuvat logoinaan. Tavoite turnauksesta 3-4 pongoo

Ps. Kaitsu lupas nousta mun edelle pistepörssissä, Jude voittoja, Wade paljo parempaa peliä ja Mikki kasvattaa viiksiä

-Aki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti